Γενικές Οδηγίες-Δηλώσεις μαθημάτων

Η επιτροπή Οδηγού Σπουδών θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι για ζητήματα Οδηγού Σπουδών, προγράμματος μαθημάτων, δηλώσεων μαθημάτων κ.λπ. χρειάζεται να ενημερώνεστε με τον παρακάτω τρόπο:

1. μελετώντας το κείμενο του Οδηγού Σπουδών (φαίνεται παρακάτω)
2. μελετώντας προσεκτικά την ανακοίνωση που σας δίνει αναλυτικές πληροφορίες για τις δηλώσεις μαθημάτων εδώ.
3. μελετώντας προσεκτικά όλο το υλικό που υπάρχει στη θέση “Προπτυχιακές Σπουδές” (εδώ: http://www.ece.uth.gr/main/el/content/17-proptyxiakes-spoydes), ειδικά στις θέσεις “Πρόγραμμα Σπουδών” (εδώ: http://www.ece.uth.gr/main/el/content/758-programma-spoydon-2022-2023) και “Ωρολόγιο Πρόγραμμα Σπουδών” (εδώ: http://www.ece.uth.gr/main/el/content/41-orologio-programma-proptyxiakoy-earinoy-eksaminoy-akadimaikoy-etoys-2022-2023 ). 

Εφόσον έχετε κοιτάξει τα κείμενα αυτά και για την περίπτωση που έχετε κάποιο περαιτέρω ερώτημα, μπορείτε να στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα στον κύριο Τεντολούρη στο e-mail:  ftentolouris@uth.gr
Η επιτροπή Οδηγού Σπουδών θα προσπαθεί να ανταποκριθεί στα ερωτήματά σας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Λάβετε υπόψιν ότι η επιτροπή χρειάζεται χρόνο για να επεξεργαστεί τα ερωτήματά σας.
Για ερωτήματα που αποσαφηνίζονται στον Οδηγό Σπουδών ή στη σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή θα σας παραπέμπει στα σχετικά κείμενα.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η ενημέρωσή σας για θέματα οδηγού σπουδών είναι καταρχήν δική σας ευθύνη. Από τη δική μας πλευρά θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό προκειμένου να έχετε υποστήριξη όταν χρειάζεται.
Παρακαλούμε να ακολουθείτε την παραπάνω διαδικασία και να μην απευθύνεστε στον Πρόεδρο του Τμήματος, στη Γραμματεία ή στους/στις διδάσκοντες/ουσες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία

Η επιτροπή Οδηγού Σπουδών

 

Οδηγός Σπουδών 2023-2024