ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (INCLUSIVE EDUCATION: SUPPORTIVE PRACTICES IN THE SCHOOL AND THE FAMILY)"

Τύπος Εκδήλωσης: 
Ημερίδα

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών: «Ειδική Αγωγή», «Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, Εκπαίδευση-Υγεία» και «Παιδαγωγικό Παιχνίδι και Παιδαγωγικό Υλικό στην Πρώτη Παιδική Ηλικία» της Σχολής των Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλούν στη Διημερίδα με θέμα:

"Ενταξιακή Εκπαίδευση: Πρακτικές υποστήριξης στο σχολείο και στην οικογένεια (Inclusive education: supportive practices in the school and the family)".  

Προσκεκλημένους ομιλητές είναι οι Emeritus Prof Len Barton-University of London, Prof Richard Rose-University of Northampton και Prof Dora Bjarnason-University of Iceland.

Σκοπός της ημερίδας είναι  η επιμόρφωση των φοιτητών, εκπαιδευτικών και γονέων σε θέματα υποστήριξης των μαθητών με διαφορετικότητα στο σχολείο της γενικής εκπαίδευσης. H Ημερίδα θα  πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2012 με ώρα έναρξης 16:00 στο αμφιθέατρο Κορδάτου (συγκρότημα Παπαστράτου), Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο.

Η ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές/τριες Παιδαγωγικών Τμημάτων, Εκπαιδευτικοί, Γονείς, διδακτικό προσωπικό ΠΘ και χρηματοδοτείται από την
Επιτροπή Ερευνών του ΠΘ και από τα 3 μεταπτυχιακά προγράμματα που ανέλαβαν τη διοργάνωση

Η Οργανωτική επιτροπή
Αναστασία Βλάχου, Ηλίας Αβραμίδης, Βασίλης Στρογγυλός