7ο Φεστιβάλ Αφήγησης Ολύμπου

Τύπος Εκδήλωσης: 
Άλλο

7ο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ

   ΚΑΛΛΙΠΕΥΚΗ 24 & 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

 Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης και η Κατεύθυνση Λογοτεχνίας και Παιδικού Βιβλίου, του Εργαστηρίου Λόγου και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων της Αφήγησης(ΠΟΦΑ), τον Πολιτιστικό Σύλλογο της Καλλιπεύκης(ΜΕΣΑΚ), διοργανώνουν το 7ο Φεστιβάλ Αφήγησης στην Καλλιπεύκη Λάρισας στις 24 και 25 Ιουνίου 2016.

Η έναρξη του φεστιβάλ θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 5 μ.μ. με τόπο συνάντησης την πλατεία της Καλλιπεύκης και περίπατο στα σοκάκια του χωριού και αφηγήσεις σε αυλές. Το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 10 π.μ.συνεχίζεται το πρόγραμμα με τα επιστημονικές ανακοινώσεις, εργαστήρια, ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά από φοιτήτριες του πανεπιστημίου και το απόγευμα στις 7 μ.μ. θα ανοίξει την μεγάλη ενότητα των αφηγήσεων, στην οποία παραμυθάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Καλλιπεύκης θα αφηγηθούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Για τους μικρούς φίλους του παραμυθιού  θα υπάρξουν  εκπλήξεις, όπως δωρεά βιβλίων που διέθεσαν οι εκδότες χορηγοί: Διάπλαση, Διάπλους και Ψυχογιός. Το φεστιβάλ είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τα εργαστήρια: 

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ντανιέλα Στάμου, τηλ. 2421074861 και  e-mail pms [dot] ptpe [at] uth [dot] gr (pms.ptpe@uth.gr) 

Τα εργαστήρια θα είναι ολιγομελή και οι εγγραφές ήδη άνοιξαν. Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εγγραφής. Στους ενδιαφερόμενους (εκπαιδευτικούς / φοιτητές κ.α.) θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.Το πλήρες πρόγραμμα διατίθεται στο www.pofa.uth.gr  (Π.Ο.Φ.Α).

 

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
programma_7oy_festival_afigisis_olympoy.doc54.5 KB