ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024

Η ορκωμοσία των πτυχιούχων του εαρινού εξαμήνου 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου 2024. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους και πρόκειται να ορκιστούν, να στέλνουν στη Γραμματεία του Τμήματος (mail: akarakatsani [at] uth [dot] gr) τα παρακάτω δικαιολογητικά μέχρι και τις 14/7/2024:

- Αίτηση ορκωμοσίας (επισυνάπτεται)

- Ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο)

- Σε περίπτωση απώλειας του πάσο, υπεύθυνη δήλωση ότι το έχουν χάσει

- Σε περίπτωση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας, βεβαίωση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ.

Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν με mail, ωστόσο το πάσο θα πρέπει να σταλεί ταχυσδρομικά ή να παραδοθεί στη Γραμματεία.

Όσοι/ες έχουν συμπληρώσει τα 4 μαθήματα πληροφορικής και επιθυμούν να πάρουν βεβαίωση ψηφιακών δεξιοτήτων, να στείλουν και μία αίτηση για αυτό (επισυνάπτεται - αίτηση για πιστοποιητικό - τσεκάρετε μόνο τη βεβαίωση ΗΥ).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όποιος επιθυμεί έκδοση παπύρου, θα πρέπει επίσης να στείλει στη Γραμματεία (mail: alpouliou [at] uth [dot] gr) το επισυναπτόμενο έντυπο "Γραμμάτιο πληρωμής παραβόλου" συμπληρωμένο καθώς και την απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 4,96 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (ο αριθμός λογαριασμού αναγράφεται στην αίτηση) μέχρι την ημέρα της ορκωμοσίας.

Οι φοιτητές/τριες που έχουν κάνει πρακτική Erasmus ή αμειβόμενη πρακτική ΕΣΠΑ παρακαλούνται να το σημειώσουν στην αίτησή τους.

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
Αίτηση για ορκωμοσία.doc25.5 KB
Έντυπο υπεύθυνης δήλωσης.doc36 KB
aitisi_gia_pistopoiitiko_04.doc31.5 KB
grammatio_pliromis_paravoloy_1_1_0_0_13.docx13.06 KB