ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021-2022

Η ορκωμοσία των πτυχιούχων του Σεπτεμβρίου 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και πρόκειται να ορκιστούν, να στείλουν στη Γραμματεία του Τμήματος (mail:  akarakatsani [at] uth [dot] gr) τα παρακάτω δικαιολογητικά, από τη Δευτέρα 8/11/2022 έως και την Τετάρτη 9/11/2022:

- Αίτηση ορκωμοσίας (επισυνάπτεται)

- Ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο)

- Σε περίπτωση απώλειας του πάσο, υπεύθυνη δήλωση ότι το έχουν χάσει

- Βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ. ότι δεν χρωστούν βιβλία (υποχρεωτική από όλους)

- Σε περίπτωση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας, βεβαίωση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ.

Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν με mail, ωστόσο το πάσο θα πρέπει να σταλεί ταχυσδρομικά ή να παραδοθεί στη Γραμματεία. Όσον αφορά τις βεβαιώσεις από τη Βιβλιοθήκη, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στη Βιβλιοθήκη και να ζητήσετε να στείλουν απο εκεί τις βεβαιώσεις απευθείας στη Γραμματεία.

Όσοι/ες έχουν συμπληρώσει τα 4 μαθήματα πληροφορικής και επιθυμούν να πάρουν βεβαίωση ψηφιακών δεξιοτήτων, να στείλουν και μία αίτηση για αυτό (επισυνάπτεται).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όποιος επιθυμεί έκδοση παπύρου, θα πρέπει να στείλει στη Γραμματεία (mail: alpouliou [at] uth [dot] gr) το επισυναπτόμενο έντυπο "Γραμμάτιο πληρωμής παραβόλου" συμπληρωμένο καθώς και την απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 4,96 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (ο αριθμός λογαριασμού αναγράφεται στο γραμμάτιο) μέχρι την ημέρα της ορκωμοσίας.

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
Γραμμάτειο πληρωμής παραβόλου.docx12.93 KB
Αίτηση για ορκωμοσία.doc25.5 KB
Έντυπο υπεύθυνης δήλωσης.doc36 KB