Ανακοίνωση: Πρακτική Άσκηση & Σεμινάριο Π.Α. (8ο εξάμηνο, εαρινό) - Υπάρχει προθεσμία

Πρακτική Άσκηση & Σεμινάριο Π.Α.

για το Εαρινό Εξάμηνο 2018-19 (8ο εξάμηνο)

Προθεσμία μέχρι 31 Ιανουαρίου 2019

Οι φοιτήτριες/τές 8ου εξαμήνου και άνω που θα παρακολουθήσουν στο εαρινό εξάμηνο 2018-2019 το μάθημα «Πρακτική Άσκηση & Σεμινάριο Π.Α.»:

Διευκρινίζεται ότι οι φοιτήτριες/τές που ήταν εγγραμμένες/οι στο e-class του μαθήματος «Σεμινάριο Προετοιμασίας Π.Α.» 7ου εξαμήνου είναι ήδη εγγεγραμμένοι/ες στο μάθημα του 8ου εξαμήνου.

  • Όσοι/ες ειδοποιήθηκαν ότι έγιναν δεκτοί/ές στην Π.Α. 3 εβδομάδων, θα πρέπει να σχηματίσουν ομάδες μεταξύ τους, δηλώνοντας στο αντίστοιχο πεδίο του e-Class του μαθήματος. Οι εργαζόμενοι/ες φοιτητές/τριες θα μπουν σε ομάδες που έχουν τίτλο: Ομάδα Χρηστών ΧΧ (Εργαζόμενοι/ες). Εάν δεν δηλωθεί ομάδα στο e-class μέχρι την ανωτέρω προθεσμία, θα ενταχθούν αυτόματα σε μια ομάδα.
  • Οι φοιτήτριες/τές που συμμετείχαν στο μάθημα «Σεμινάριο Προετοιμασίας Π.Α.» 7ου εξαμήνου, αλλά δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το μάθημα «Πρακτική Άσκηση & Σεμινάριο Π.Α.» (8ο εξάμηνο), να το δηλώσουν άμεσα στο e-mail του Γραφείου Π.Α.: pa-ece [at] uth [dot] gr (pa-ece@uth.gr)  
  • Όσες ομάδες αντιμετώπιζαν προβλήματα μετακίνησης σε νηπιαγωγεία κατά τη διάρκεια του μαθήματος «Σεμινάριο Προετοιμασίας Π.Α.» 7ου εξαμήνου, μπορούν να στείλουν e-mail pa-ece [at] uth [dot] gr (pa-ece@uth.gr)  (όπου θα περιγράφεται το πρόβλημα π.χ. έλλειψη προσβασιμότητας λόγω μη διασύνδεσης με συγκοινωνία ή καθημερινή μετακίνηση σε άλλη πόλη) για να διερευνηθεί η δυνατότητα επίλυσης αντίστοιχων προβλημάτων, στο μέτρο που αυτό μπορεί να γίνει.
  • Εφόσον υπάρχουν φοιτήτριες/τές που μετακινούνται με αυτοκίνητο, ας το δηλώσουν με e-mail pa-ece [at] uth [dot] gr (pa-ece@uth.gr)  για να ληφθεί υπόψιν στις τοποθετήσεις σε Νηπιαγωγεία και να διευκολυνθούν όσο γίνεται περισσότερες ομάδες φοιτητριών/των.
  • Σε οποιαδήποτε επικοινωνία μέσω e-mail όσον αφορά στην Π.Α., να γράφετε τον αριθμό της ομάδας σας και τα ονοματεπώνυμα και των δύο μελών της.
  • Αλλαγές στα μέλη της ομάδας των ομάδων που έχουν δημιουργηθεί από το 7ο εξάμηνο, μπορούν να γίνουν κατόπιν συνεννόησης μεταξύ των φοιτητριών/τών. Θα μας ειδοποιήσετε με e-mail pa-ece [at] uth [dot] gr (pa-ece@uth.gr) αναφέροντας ποιο μέλος θέλετε να μπει σε ποια ομάδα.

Η διαδικασία αυτή είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με τις τοποθετήσεις των φοιτητριών/τών στα Νηπιαγωγεία και κατ’ επέκταση στη συμμετοχή τους στο μάθημα «Πρακτική Άσκηση & Σεμινάριο Π.Α.» 8ου εξαμήνου.