ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ - ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Εξαιτίας δυσλειτουργιών που παρατηρήθηκαν στην πλατφόρμα e-class, ανακοινώνεται ότι η εξέταση του μαθήματος Ψυχολογία του Παιδικού Σχεδίου θα γίνει μέσω του ΜS TEAMS.

Επισημαίνεται ότι η μέρα και ώρα εξέτασης του μαθήματος (Δευτέρα 06-07-2020, και ώρα 18.00) παραμένει ίδια με αυτή που έχει ανακοινωθεί, όπως ίδιος παραμένει και ο τρόπος εξέτασης του μαθήματος.

Οι φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να εξετασθούν στο μάθημα θα πρέπει να μπούνε στην ηλεκτρονική αίθουσα του μαθήματος στο ΜS TEAMS, λίγο πριν την ώρα εξέτασης. Στην αίθουσα αυτή θα λάβουν τα θέματα αλλά και τις σχετικές οδηγίες από τη διδάσκουσα.

Προσοχή! Όσοι φοιτητές/τριες δεν ήταν ενεργοί κατά τη διάρκεια του εξαμήνου στο MS Teams για την παρακολούθηση των σύγχρονων εξ’ αποστάσεως μαθημάτων και δεν έχουν ξαναμπεί, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να φροντίσουν έγκαιρα (τουλάχιστον μια ημέρα πριν) να διασφαλίσουν ότι μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική «αίθουσα» του μαθήματος με τον κωδικό που υπάρχει στο μάθημα στην ηλεκτρονική γραμματεία. Διαφορετικά ΔΕΝ θα μπορέσουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις.