ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ (19/10/2020)

 

Η ορκωμοσία αποφοίτων προπτυχιακού κύκλου σπουδών θα γίνει μέσω MS Teams, την ημερομηνία και ώρα που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Οι προπτυχιακοί απόφοιτοι θα συνδεθούν με το παρακάτω όνομα ομάδας και κωδικό πρόσβασης:

Ορκωμοσία προπτυχιακοί ΠΤΠΕ: bb6jb88

Επισημαίνεται ότι οι συνδέσεις στο Teams μπορεί να γίνουν μόνο από τον ιδρυματικό λογαριασμό e-mail του κάθε φοιτητή. Στο τέλος κάθε ορκωμοσίας παρέχεται από το Teams κατάλογος συμμετεχόντων με ακριβή ώρα σύνδεσης, επανασύνδεσης, αποσύνδεσης. Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι σε περίπτωση μη σύνδεσής τους, θα θεωρηθεί ότι δεν θα έχουν ορκιστεί και δεν θα μπορούν να παραλάβουν πτυχίο.

Τον όρκο θα δώσει ένας φοιτητής, αυτός με την υψηλότερη βαθμολογία, ενώ οι υπόλοιποι θα επαναλαμβάνουν, ανά πρόταση, τον όρκο (επισυνάπτεται).

Για όλες τις ορκωμοσίες θα υπάρξει ένα link μέσω του οποίου από το κανάλι του ΠΘ στο YouTube θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να παρακολουθήσει τις ορκωμοσίες. Το link αυτό θα είναι μοναδικό, θα αφορά όλες τις ορκωμοσίες όλων των Τμημάτων, θα σταλεί στις επόμενες ημέρες και θα δημοσιοποιηθεί στις ανακοινώσεις του Τμήματος.

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
orkos_ptpe.docx12.37 KB