Ανακοίνωση των συνδέσμων “TeamLink” προς τις ηλεκτρονικές αίθουσες του MS-TEAMS

Αγαπητά μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας,

Σας ενημερώνουμε πως στο https://wapp.ad.uth.gr/teamclasses μπορείτε να βρείτε τους συνδέσμους TeamLink προς στις ηλεκτρονικές αίθουσες του MS-TEAMS. Για να συνδεθείτε στην εφαρμογή απαιτείται VPN (οδηγίες εδώ) και τα συνθηματικά του ιδρυματικού σας λογαριασμού.

Αφού συνδεθείτε στην εφαρμογή, επιλέγετε το Τμήμα σας και πατάτε Αναζήτηση. Θα εμφανιστεί ο κατάλογος των μαθημάτων του Τμήματός σας και δίπλα τους ο σύνδεσμος προς την ηλεκτρονική αίθουσα.

Ο σύνδεσμος “TeamLink”  θα είναι  ο βασικός τρόπος σύνδεσης στην ηλεκτρονική αίθουσα κι όχι ο κωδικός “eCODE” που είχε χρησιμοποιηθεί τις προηγούμενες φορές.

Ο κατάλογος με τους συνδέσμους μπορεί να επικαιροποιηθεί (πχ αν ενημερωθούμε από Διδάσκοντα ότι δύο μαθήματά πρέπει να γίνονται στην ίδια ηλεκτρονική αίθουσα). Αν εντοπίσετε προβλήματα στους συνδέσμους "TeamLink" στείλτε μήνυμα στο teledu [at] uth [dot] gr με θέμα "Πρόβλημα στους συνδέσμους TeamLink”

 

Για τους Φοιτητές

Οι φοιτητές την πρώτη φορά που θα ακολουθήσουν τον σύνδεσμο προς την ηλεκτρονική αίθουσα θα αποστείλουν αίτημα προς τον Διδάσκοντα (κάνοντας Join) για να τους δεχθεί στην ηλεκτρονική αίθουσα.

Περισσότερες οδηγίες θα βρείτε στην ενότητα (Γ) στο σύνδεσμο: https://it.uth.gr/kb/ms-teams-syndesi-kai-hrisi-odigies-gia-foitites. Στον ίδιο σύνδεσμο υπάρχουν κι άλλες χρήσιμες οδηγίες για την σύνδεση και χρήση του MS-TEAMS και θα πρέπει να τις διαβάσετε.

 

Για τους Διδάσκοντες

Οι Διδάσκοντες ως “owner” του μαθήματος θα πρέπει να αποδεχθείτε τις αιτήσεις συμμετοχής των φοιτητών σας. Αν δεν είστε “owner” θα ζητήσετε να σας ορίσει ο Τεχνικός Υπεύθυνος του Τμήματός σας τον οποίο μπορείτε να εντοπίσετε εδώ: https://it.uth.gr/services/tilediaskepsi.

Περισσότερες οδηγίες για αποδοχή αιτημάτων συμμετοχής θα βρείτε στην ενότητα (Δ) στο σύνδεσμο: https://it.uth.gr/kb/ms-teams-syndesi-kai-hrisi-odigies-gia-didaskontes . Στον ίδιο σύνδεσμο υπάρχουν κι άλλες χρήσιμες οδηγίες για την σύνδεση και χρήση του MS-TEAMS και θα πρέπει να τις διαβάσετε.

 

 Ο Προϊστάμενος
της Δ/νσης Μηχανοργάνωσης

Τσαμασιώτης Σεραφείμ