Δημιουργία από το ΠΤΠΕ Γλωσσικού Εργαστηρίου για φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικά γλωσσικά προβλήματα

Γλωσσικό Εργαστήρι

Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης αποφάσισε τη δημιουργία ενός Γλωσσικού Εργαστηρίου για φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος που αντιμετωπίζουν ειδικά γλωσσικά προβλήματα, κυρίως στην γραπτή μορφή της ελληνικής γλώσσας. Στο εργαστήρι μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές και φοιτήτριες από όλα τα τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οι οποίοι αισθάνονται ότι αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.

Το πρόγραμμα θα σχεδιαστεί για τις ανάγκες όσων το παρακολουθούν. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα ήταν καλό να παρευρεθούν στην πρώτη συνάντηση για συζήτηση και συνέντευξη με τις διδάσκουσες.

Το Γλωσσικό Εργαστήρι θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή στην αίθουσα Γ του κτηρίου Δελμούζου (παραλιακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου στον Βόλο), ώρες 18.00-21.00.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/10/2012, ωστόσο μπορούν ακόμη να ενταχθούν και άλλοι φοιτητές και φοιτήτριες από το Πανεπιστήμιο.  

Την ευθύνη των μαθημάτων θα έχει το «Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.