ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Εκπαιδευτική Ρομποτική».

Τύπος Εκδήλωσης: 
Διάλεξη

Ημερίδα για την Εκπαιδευτική Ρομποτική 30-03-2011

Ύστερα από την υπ' αριθμ. 2504/2 1-03-2011 έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, καλούμε τους καθηγητές που διδάσκουν μαθήματα Πληροφορικής στα Σχολεία του Νομού Μαγνησίας (Γυμνάσια, ΓΕΛ , ΕΠΑΛ, ΣΕΚ, ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, ΕΕΕΕΚ) να παρευρεθούν την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 και από ώρα 12η μεσημβρινή έως και 2:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου (απέναντι από τις Δικαστικές Φυλακές) , όπου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης (με έδρα την Αθήνα) επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Εκπαιδευτική Ρομποτική».

Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Άννα Χρονάκη με θέμα εισήγησης:

"ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ: ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ"

και ο υπεύθυνος του Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης κ. Σομαλακίδης Ιωάννης. Διευκρινίζεται ότι η διοργάνωση της ημερίδας είναι εγκεκριμένη από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, πραγματοποιείται χωρίς δαπάνη για το δημόσιο, και η συμμετοχή των καθηγητών πληροφορικής κρίνεται επιβεβλημένη.

Παρακαλούμε να μεριμνήσουν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων ώστε να λάβουν γνώση, ενυπόγραφα, όλοι οι καθηγητές που διδάσκουν πληροφορική στη σχολική μονάδα.

Από το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων

Δρ Χαράλαμπος Σταχτέας

 

Σύνδεσμοι:http://www.sepdem.gr/anakoinoseis/epikairotita/53-imerida-gia-tin-ekpaideytiki-rompotiki-30-03-2011.html