"Κοίταξέ με στα Μάτια". Διαπολιτισμική Εκδήλωση

Τύπος Εκδήλωσης: 
Δράση

Κοίταξέ με στα μάτια

   Μια διαπολιτισμική εκδήλωση με χορό, μουσική και αφήγηση από τους νέους του Σχολείου του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου και τις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Συμμετέχει η ομάδα  κρουστών Caracatu.

  Εδώ και περίπου ένα χρόνο οι νέοι που φοιτούν στο Σχολείο του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου και φοιτήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας συνεργάζονται στο πλαίσιο μιας κοινής δράσης με στόχο την προώθηση της γνωριμίας, της επικοινωνίας και της αλληλεπίδρασης μέσα από τη σωματική έκφραση. Η δράση αυτή αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία τόσο για τους νέους τους Ιδρύματος όσο και για τις φοιτήτριες  να γνωρίσουν ο ένας τον κόσμο του άλλου και να δημιουργήσουν γέφυρες επικοινωνίας και διαπολιτισμικής ανταλλαγής. Η σωματική έκφραση, ο χορός, η μουσική και το τραγούδι έγιναν τα  μονοπάτια της γνωριμίας, της αμοιβαίας αποδοχής  και  της συλλογικότητας.

  Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση «Κοίταξέ με στα μάτια» την Κυριακή 15/06/2014,  19:30, στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, τέρμα της οδού  Αναπαύσεως, Νέα Ιωνία.  Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 Υπεύθυνοι  για την οργάνωση και το συντονισμό των δράσεων  είναι οι: Μαρία Τσουβαλά, Επίκουρη Kαθηγήτρια Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κώστας Μάγος, Επίκουρος Kαθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Χρύσα Κανδύλα, Κοινωνική Λειτουργός του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.