3o Διεθνές Συμπόσιο "iSNITE 2015" - Σύγχρονες Διαστάσεις στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών

Τύπος Εκδήλωσης: 
Άλλο

Tο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, το Εργαστήριο Θεωρητικής και Εφαρμοσμένη Παιδαγωγικής και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με την υποστήριξη του Επιστημονικού Περιοδικού “Journal of Teacher Education and Educators”, διοργανώνουν το 3ο Διεθνές Συμπόσιο "Σύγχρονες Διαστάσεις στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών" (New Issues on Teacher Education, ISNITE 2015), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 11-13 Σεπτεμβρίου 2015 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο.

Ο κύριος σκοπός του 3rd ISNITE 2015 είναι αφενός μεν η βελτίωση της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών (υποψήφιων και εν ενεργεία) που είναι στενά συνδεδεμένη με τη βελτίωση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, αφετέρου δε η ανάπτυξη της αλληλεπίδρασης μεταξύ των  ερευνητών και όλων όσων ασχολούνται στο πεδίο της Εκπαίδευσης των Εκπαιδευτικών. Αναμένουμε ότι το Συμπόσιο θα αποτελέσει μία σημαντική ευκαιρία για την προβολή και συζήτηση των σύγχρονων ερευνητικών ευρημάτων και τάσεων της εκπαίδευσης εκπαιδευτικών σε όλον τον κόσμο, καθώς και ότι θα ανοίξει νέους ορίζοντες  για συνεργασίες και μελλοντική έρευνα.

Στο διεθνές Συμπόσιο θα ανακοινωθούν 184 ερευνητικές εργασίες από εισηγητές της διεθνούς κοινότητας, σε 5 παράλληλες συνεδρίες. Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά, η εγγραφή είναι 50 ευρώ για τους εκπαιδευτικούς και 30 ευρώ για τους φοιτητές και περιλαμβάνει φάκελο με το υλικό του Συμποσίου, ένα δείπνο, ένα ελαφρύ γεύμα, δύο διαλείμματα με καφέ και τη βεβαίωση συμμετοχής στο Συμπόσιο.

Το πρόγραμμα του Συμποσίου και το βιβλίο περιλήψεων είναι αναρτημένα στο δικτυακό τόπο http://isnite2015.uth.gr 

       

        Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής

               Δόμνα Μίκα Κακανά, Καθηγήτρια 

              Π.Τ.Π.Ε. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

                         Πρόεδρος ΙSNITE 2015

 

 

 

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
isnite2015_final_program.pdf563.94 KB