ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024

Η ορκωμοσία των πτυχιούχων του χειμερινού εξαμήνου 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και πρόκειται να ορκιστούν, να στείλουν στη Γραμματεία του Τμήματος (mail:  alpouliou [at] uth [dot] gr) τα παρακάτω δικαιολογητικά μέχρι και τις 22/3/2024:

- Αίτηση ορκωμοσίας (επισυνάπτεται)

- Ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο)

- Σε περίπτωση απώλειας του πάσο, υπεύθυνη δήλωση ότι το έχουν χάσει

- Σε περίπτωση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας, βεβαίωση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ.

Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν με mail, ωστόσο το πάσο θα πρέπει να σταλεί ταχυσδρομικά ή να παραδοθεί στη Γραμματεία.

Όσοι/ες έχουν συμπληρώσει τα 4 μαθήματα πληροφορικής και επιθυμούν να πάρουν βεβαίωση ψηφιακών δεξιοτήτων, να στείλουν και μία αίτηση για αυτό (επισυνάπτεται - αίτηση για πιστοποιητικό).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όποιος επιθυμεί έκδοση παπύρου, θα πρέπει επίσης να στείλει στη Γραμματεία (mail: alpouliou [at] uth [dot] gr) το επισυναπτόμενο έντυπο "Γραμμάτιο πληρωμής παραβόλου" συμπληρωμένο καθώς και την απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 4,96 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (ο αριθμός λογαριασμού αναγράφεται στο γραμμάτιο) μέχρι την ημέρα της ορκωμοσίας.

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
Αίτηση για ορκωμοσία.doc25.5 KB
Έντυπο υπεύθυνης δήλωσης.doc36 KB
aitisi_gia_pistopoiitiko_04.doc31.5 KB
grammatio_pliromis_paravoloy_1_1_0_0_13.docx13.06 KB