ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024 ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Οι δηλώσεις του Εαρινού Εξαμήνου 2023-2024 θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 26/3/2024  (ώρα έναρξης 9:00) έως και την Κυριακή 31/3/2024 (ώρα λήξης 24:00).

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες, πριν κάνουν τη δήλωση τους, να διαβάσουν προσεκτικά τις αναλυτικές οδηγίες που επισυνάπτονται. Οι δηλώσεις είναι ευθύνη  των φοιτητών και θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων τα μαθήματα που χρειάζεται να δηλώσουν. Η Γραμματεία δεν θα μπορεί να προβεί σε διορθώσεις των δηλώσεων.

Τα χρωστούμενα από προηγούμενα εξάμηνα έχουν γίνει 4 (από 3 που ήταν μέχρι τώρα).

Σε περίπτωση που θέλουν να συμβουλευτούν το πρόγραμμα σπουδών ή τις μεταβατικές διατάξεις, όλα τα σχετικά αρχεία υπάρχουν αναρτημένα στο πεδίο "Προπτυχιακές σπουδές" > "Πρόγραμμα Σπουδών"

Υπενθυμίζουμε στους φοιτητές/τριες του 6ου και του 8ου εξαμήνου, ότι μπορούν πλέον να επεξεργαστούν τις δηλώσεις τους χωρίς να χάσουν τα μαθήματα επιλογής που έχουν γεμίσει, όπως γινόταν μέχρι πέρσι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα μαθήματα εμβόλιμης θα περαστούν από  τη Γραμματεία μετά το πέρας των ηλεκτρονικών δηλώσεων και, όταν ολοκληρωθούν, θα βγει νέα ανακοίνωση για να γίνει έλεγχος των δηλώσεων από τους φοιτητές/τριες του 9ου εξαμήνου και πάνω.

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
n_-_odigies_gia_tis_diloseis_earinoy_examinoy_2023-2024.docx34.71 KB