Μαθήματα Μουσικής Παιδαγωγικής - Διαδικασία διεξαγωγής των εξετάσεων

Διαδικασία διεξαγωγής των εξετάσεων 


 

Εισαγωγή στη μουσική και την παιδαγωγική της: Σύγχρονες προσεγγίσεις (2ο εξάμηνο)


 

Σε συνέχεια της προφορικής ενημέρωσης που έγινε στα πλαίσια των διαδικτυακών μας συναντήσεων σημειώνονται τα εξής:

 

Α. Οι εξετάσεις θα έχουν τη μορφή γραπτής εξέτασης με σύνδεση στον ‘χώρο’ του μαθήματός μας στην πλατφόρμα MS-Teams. Θα συνδεθούμε όλ@ 20 λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης στον ‘χώρο΄του μαθήματος. Οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα είναι ανοιχτά σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης.

 

Η εξέταση θα έχει διάρκεια 4 ώρες. 

 

Όταν ολοκληρώσετε το κείμενό σας, θα πρέπει να το στείλετε μέσω e-mail στη διεύθυνση: pankanel [at] uth [dot] gr (pankanel [at] uth [dot] gr) . Το e-mail που θα στείλετε θα πρέπει να έχει ως θέμα το όνομά σας και τον τίτλο του μαθήματος (π.χ. Ιωάννα Ιωάννου - Εισαγωγή στη μουσική και την παιδαγωγική της: Σύγχρονες προσεγγίσεις).

 

Το κείμενο που θα ανεβάσετε θα πρέπει να είναι γραμμένο σε Word ή να έχει τη μορφή pdf.

 

Αν κάποι@ θέλει να γράψει χειρόγραφα τότε: (α) θα πρέπει να σαρώσει/φωτογραφήσει το γραπτό και να το αποστείλει μέσω e-mail (β) Θα πρέπει να δακτυλογραφήσει το ίδιο ακριβώς κείμενο και να το στείλει σε ηλεκτρονική μορφή εντός 3 ημερών από την ημερομηνία της εξέτασης.

 

 

 ---------------

 

Μουσικός αυτοσχεδιασμός και εκπαίδευση: Θεωρία και πράξη (6ο εξάμηνο)


 

Σε συνέχεια της προφορικής ενημέρωσης που έγινε στα πλαίσια των διαδικτυακών μας συναντήσεων σημειώνονται τα εξής:

 

Α. Οι εξετάσεις θα έχουν τη μορφή γραπτής εξέτασης με σύνδεση στον ‘χώρο’ του μαθήματός μας στην πλατφόρμα MS-Teams. Θα συνδεθούμε όλ@ 20 λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης στον ‘χώρο΄ του μαθήματος. Οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα είναι ανοιχτά σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης.

 

Η εξέταση θα έχει διάρκεια 4 ώρες. 

 

Όταν ολοκληρώσετε το κείμενό σας, θα πρέπει να το στείλετε μέσω e-mail στη διεύθυνση: pankanel [at] uth [dot] gr (pankanel [at] uth [dot] gr) . Το e-mail που θα στείλετε θα πρέπει να έχει ως θέμα το όνομά σας και τον τίτλο του μαθήματος (π.χ. Ιωάννα Ιωάννου - Μουσικός αυτοσχεδιασμός και εκπαίδευση: Θεωρία και πράξη)

 

Το κείμενο που θα ανεβάσετε θα πρέπει να είναι γραμμένο σε Word ή να έχει τη μορφή pdf.

 

Αν κάποι@ θέλει να γράψει χειρόγραφα τότε: (α) θα πρέπει να σαρώσει/φωτογραφήσει το γραπτό και να το αποστείλει μέσω email (β) Θα πρέπει να δακτυλογραφήσει το ίδιο ακριβώς κείμενο και να το στείλει σε ηλεκτρονική μορφή εντός 3 ημερών από την ημερομηνία της εξέτασης.

 

 

Β. Η υποχρεωτική εργασία (βλ. Οδηγίες στο e-class) θα πρέπει να ανέβει την ημέρα των εξετάσεων στο padlet (θα σας σταλεί email μέσω e-class με περισσότερες λεπτομέρειες).

 

 

Καλή μελέτη 


π. κανελλόπουλος