ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ - NEA ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-2020

Ορίστηκε από την Κοσμητεία της ΣΑΚΕ ημερομηνία ορκωμοσίας για τους πτυχιούχους του χειμερινού εξαμήνου 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, σε εξωτερικό χώρο του Π.Θ., στις 24/7/2020. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παρακαλούνται όσοι υποψήφιοι πτυχιούχοι δεν έχουν επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με τη Γραμματεία του ΠΤΠΕ και επιθυμούν να ορκιστούν, να επικοινωνήσουν άμεσα με την κ. Καρακατσάνη (akarakatsani [at] uth [dot] gr - 2421074803) και στη συνέχεια να στείλουν τα παρακάτω δικαιαλογητικά μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα:

- Αίτηση ορκωμοσίας (επισυνάπτεται)

- Ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο)

- Σε περίπτωση απώλειας του πάσο, υπεύθυνη δήλωση ότι το έχουν χάσει

- Βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ. ότι δεν χρωστούν βιβλία (υποχρεωτική από όλους)

- Σε περίπτωση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας, βεβαίωση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ.

Αν κάποιος βρίσκεται μακριά και δεν είναι δυνατόν να περάσει από τη Γραμματεία, μπορεί να στείλει ταχυδρομικά τα παραπάνω. Όσον αφορά τη βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη για τη μη οφειλή βιβλίων, μπορεί να τηλεφωνήσει στη Βιβλιοθήκη και να ζητήσει να στείλουν απο εκεί τη βεβαίωση απευθείας στη Γραμματεία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όποιος επιθυμεί έκδοση παπύρου, θα πρέπει να προσκομίσει στη Γραμματεία το επισυναπτόμενο έντυπο "Γραμμάτιο πληρωμής παραβόλου" συμπληρωμένο καθώς και την απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 10 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (ο αριθμός λογαριασμού αναγράφεται στο γραμμάτιο).

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
grammatio_pliromis_paravoloy.docx12.67 KB
aitisi_orkomosias-1.doc35.5 KB