Ανακοίνωση Βαθμολογιών μη επιτυχόντων στη γραπτή εξέταση του θεματικού πεδίου & ενημέρωση για τη διαδικασία των Συνεντεύξεων

Στο επισυναπτόμενο αρχείο  οι υποψήφιοι/-ες που δεν πέρασαν τη βάση (5) στη γραπτή εξέταση του θεματικού πεδίου μπορούν να πληροφορηθούν  τις βαθμολογίες τους βάσει του Αριθμού Πρωτοκόλλου της αίτησής τους.

Οι υποψήφιοι/-ες θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση αλλά θα λάβουν και email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους για τη διαδικασία διεξαγωγής και τον προγραμματισμό των συνεντεύξεων καθώς και την πρόσκληση να συνδεθούν την πλατφόρμα του MsTeams.

 Όλοι οι υποψήφιοι για εισαγωγή στο Πρόγραμμα  Μεταπτυχιακών Σπουδών θα πρέπει να συνδεθούν στην πλατφόρμα του MsTeams, ώστε να είναι έτοιμοι, για να διεξαχθεί η διαδικασία των συνεντεύξεων, ακολουθώντας τις οδηγίες του παρακάτω link:

https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams

Αναφορικά με  τη διεξαγωγή της διαδικασίας και τον ακριβή προγραμματισμό των συνεντεύξεων θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση. Οι υποψήφιοι/-ες θα πρέπει να ενημερώνονται καθημερινά από τον ιστότοπο του Π.Μ.Σ. για την πορεία της διαδικασίας.

                

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
vathmologies_mi_epityhonton_sti_grapti_exetasi_thematikoy_pedioy_me_ar._protokolloy_aitisis.xlsx13.14 KB