Αποτελέσματα υποψηφίων Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης για θέσεις Πρακτικής Άσκησης 2020-2021

Αγαπητοί-τές Φοιτητές-τριες,

Στο ακόλουθο αρχείο θα εντοπίσετε την λίστα των ωφελούμενων (με Αριθμό Μητρώου) για θέσεις του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014-2020, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, που πληρούν τις προϋποθέσεις θεσμοθέτησης του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης και υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης.

Για όλους τους φοιτητές του Τμήματος που βρίσκονται στην παρακάτω λίστα με τους επιτυχόντες, η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής «Αίτησης Εγγραφής» στο pa.uth.gr και η αποστολή των δικαιολογητικών στο email praktiki [dot] ece [at] uth [dot] gr (praktiki.ece@uth.gr) ορίζεται από 1 Απριλίου έως 25 Απριλίου, ανεξαρτήτως το διάστημα διεξαγωγής της Πρακτικής Άσκησης. Η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής «Καρτέλας Πρακτικής» (δήλωση φορέα) στο pa.uth.gr, με κωδικό θέσης από τον Άτλα, ορίζεται ανάλογα το διάστημα διεξαγωγής της Πρακτικής ως εξής:

Διάστημα Ιούνιος-Ιούλιος: 1 Απριλίου έως 9 Μαΐου

Διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος(ή Σεπτέμβρης αν ο φορέας είναι κλειστός τον Αύγουστο) : 1 Απριλίου έως 6 Ιουνίου

Διάστημα Αύγουστος-Σεπτέμβρης ή Σεπτέμβρης-Οκτώβρης: 1 Απριλίου έως 25 Ιουνίου

Σε περίπτωση μη βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης στο τομέα της δημόσια υγείας (COVID-19) και με βάση τα ισχύοντα μέτρα, οι προθεσμίες ενδέχεται να τροποποιηθούν. Οι φοιτητές που βρίσκονται στη λίστα με τους επιλαχόντες, για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση. Μετά την συμπλήρωση της καρτέλας πρακτικής, οι φοιτητές θα λάβουν στο email τους την ειδική σύμβαση για την Πρακτική Άσκηση μαζί με οδηγίες. Οι φοιτητές-τριες καλούνται να ελέγχουν συστηματικά το email τους, καθώς και  τις ανακοινώσεις ανά Τμήμα στη σελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Τέλος, οι φοιτητές μπορούν να ανατρέξουν στις οδηγίες για την Πρακτική Άσκηση του Τμήματος όπως αυτές είχαν δοθεί στη σχετική εκδήλωση ενημέρωσης και υπάρχουν στη σελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
sarosi0005.pdf945.51 KB