ΕΝΑΡΞΗ 9ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ BLUE CROWHH PIRAEUS 2024

Αξιότιμοι-ες,

Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την έναρξη του 9ου Διαγωνισμού Καινοτομίας για τη Γαλάζια Οικονομία «Blue Growth Piraeus 2024». Τη διοργάνωση του διαγωνισμού αναλαμβάνει ο  Δήμος Πειραιά, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ ο συντονισμός πραγματοποιείται από τον μηχανισμό υποστήριξης Blue Innovators of Piraeus, και τη συμβουλευτική εταιρεία Break - Even Consulting.

O διαγωνισμός Blue Growth Piraeus 2024, δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές/τριες, απόφοιτους, νέους ερευνητές/ -τριες και διδάκτορες/ ισες να προτείνουν βιώσιμες και καινοτόμες ιδέες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του κλάδου της Γαλάζιας Οικονομίας. Η συνεισφορά τους, θα οδηγήσει σε δυνητικά αξιοποιήσιμα αποτελέσματα με στόχο την επίλυση σύγχρονων προκλήσεων τόσο για την ευρύτερη περιοχή του Πειραιά όσο και για την υπόλοιπη χώρα.

Με επίκεντρο τους τομείς της Γαλάζιας Οικονομίας προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους του διαγωνισμού καινοτομίας Blue Growth Piraeus 2024 να υποβάλουν τις προτάσεις τους. Ως καταληκτική ημερομηνία για τη συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό ορίζεται η Παρασκευή 31/5/2024.

Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε να ενημερώσετε και τα μέλη της δικής σας κοινότητας σχετικά με την έναρξη του διαγωνισμού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα και να μάθετε αναλυτικά τη διαγωνιστική διαδικασία και τον τρόπο συμμετοχής των ενδιαφερόμενων.

Παράλληλα, στο παρόν email σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση καθώς και ένα επιπλέον αρχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ηλεκτρονική χρήση για την προώθηση του Διαγωνισμού Blue Growth Piraeus 2024.


Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


Με εκτίμηση,

Οργανωτική Επιτροπή Διαγωνισμού Blue Growth Piraeus 2024

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
oi_ypovoles_anoixan.pdf356.64 KB