ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥ"

Τύπος Εκδήλωσης: 
Ημερίδα

Ημερίδα Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο «Παιδαγωγικό Παιχνίδι και Παιδαγωγικό υλικό στην πρώτη σχολική ηλικία», με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα χρόνων λειτουργίας του, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«Από την ιδέα στην υλοποίηση: σχεδιασμός και αξιοποίηση παιδαγωγικού παιχνιδιού και υλικού» 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, 15.00-20.00 στους χώρους του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Θόλος και αμφιθέατρο Σαράτση).

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν δείγματα εκπαιδευτικού υλικού, παιχνιδιού  και δράσεων που έχουν σχεδιαστεί και υλοποιηθεί στο πλαίσιο μαθημάτων ή διπλωματικών εργασιών από φοιτητές και φοιτήτριες του Π.Μ.Σ. το παραχθέν υλικό θα τεθεί σε λειτουργία και χρήση από τα παιδιά.

Το υλικό και τα posters θα εκτεθούν στο χώρο της Θόλου, ενώ ομιλίες, χαιρετισμοί και στρογγυλό τραπέζι θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο Σαράτση.

Η ημερίδα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτήτριες, εκπαιδευτικούς, σχεδιαστές παιδαγωγικού υλικού, και όσους άπτονται αντίστοιχων ενδιαφερόντων.

Δείτε επισυναπτόμενο το πρόγραμμα της ημερίδας.

* Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Πληροφορίες στο τηλ. 24210 74861: Στάμου Ντανιέλα

Σύνδεσμοι: http://www.ece.uth.gr/main/el/node/971

Επισυναπτόμενο ΑρχείοΜέγεθος
Πρόγραμμα Ημερίδας_ΠΜΣ.pdf550.85 KB